Kocaeli Fen Lisesi Kahvaltıda Buluştu

Kocaeli Fen Lisesi Kahvaltıda Buluştu

Kocaeli Fen Lisesi ailesi, geleneksel hale getirdiği kahvaltı buluşmasında bir araya geldi. Programda veliler, öğrenciler ve öğretmenler bol bol sohbet etti

18.11.2015 1938

 136022 1

İlimizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan Kocaeli Fen Lisesi ailesi kahvaltıda buluştu. Kocaeli Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından bu yıl 6.´sı düzenlenen geleneksel tanışma ve kaynaşma kahvaltısında öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir araya geldi. Seka Park Otel´de gerçekleştirilen kahvaltıya yaklaşık 300 kişi katıldı. Düzenlenen organizasyonda çocukların birbiriyle tanıştığı gibi aileler de bir araya gelerek kaynaşma fırsatı buldu. Sınıf öğretmenleri eşliğinde kahvaltı yapan veliler, çocuklarının arkadaşlık yaptığı aileler ile tanıştı.

 

MOTİVASYONLARINI ARTIRIYOR

Düzenlenen kahvaltıda açılış konuşmasını yapan Kocaeli Fen Lisesi Müdürü Mesut Tekin, "Bu tip programlar öğrencilerimizin motivasyonunu artırdığı gibi velilerimiz içinde bir fırsattır. Velilerimiz çocuklarının arkadaşlık ettiği gençlerin ailelerini yakalama fırsatı buluyorlar. Zaman zaman sizlerle çocuklarımızın durumları hakkında veli toplantıları yapıyoruz. O ortam yerine böyle sıcak aile ortamlarında sizlerle daha çok buluşmayı hedefliyoruz" dedi.

 

AMACIMIZ KAYNAŞMAK

Okul Müdürü Mesut Tekin´den sonra kısa bir konuşma yapan Kocaeli Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sevda Gündüz, "Hepimizin bildiği gibi eğitim, öğretmen-öğrenci dayanışmasından oluşur. Bugün burada toplanmamızın amacı da, zaten hep birlikte olan öğretmen ve öğrencilerimize biz anne ve babalarında yanlarında olduğumuzu hissettirmek, çocuklarımızın birbiriyle oldukları gibi aileleri de birbiriyle tanıştırıp, kaynaştırmaktır" şeklinde konuştu.

 

 

      15 Kasım 2015 Pazar 12:18

          Haberin aslını görmek için Bizim Kocaeli gazetesini tıklayınız.