Sosyal Sorumluluk ve Kardeşlik Projemiz (Hakkaniye İlkokulu)

Okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu Sosyal Sorumluluk ve Kardeşlik Projemiz kapsamında, ilçemiz de toplam 29 köyden taşımalı eğitim sistemi ile eğitim-öğretim faaliyeti veren Hakkaniye Köyü İlkokulu´nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı.

22.04.2016 3914

Bayram kutlamaları öncesinde Okul Müdürümüz Mesut TEKİN, Müdür Yardımcımız Necla AYDIN ve Okul Aile Birliği üyemiz Sevtap ÖGE ile beraber proje için düzenlenen gecede temin edilen günlük kıyafetler, bayrak, flama, oyuncak, çanta ve kitaplardan oluşan hediyeleri Hakkaniye ilkokuluna teslim ettiler.

İngilizce Öğretmenimiz Belgün PARDÜN´ ün başkanlık ettiği öğrencilerimiz okulumuzu temsilen 23 Nisan etkinliklerine de katılarak Hakkaniyeli kardeşlerimizin bayram mutluluklarına ortak oldular

.