24.Dönem Mezuniyet Törenimiz

Müdür Yardımcımız Necla YADIN, Resim öğretmenimiz Rüveyda AKPINAR ve 12. sınıf öğretmenlerimizin organize ettiği törenimize İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer AKMANŞEN, İl Miili Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz, misafir okul müdürlerimiz, öğrenci velilerimiz ve yakınları katıldı.

03.06.2016 4345

Törenmiz, Edebiyat öğretmenimiz Mehmet BAYRAK´ sunumu ve açılış konuşmasıyla başladı.

Okul Müdürümüz Meust TEKİN ve  İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer AKMANŞEN´ in katılımcılara hitaben yaptıkları konuşmada, bu yıl ygs de gösterdiğimiz başarı ve bu başarnın elde edilmesinde dershanelerin kapanma döneminn ardından okullarımızda düzenlenen destekleme kurslarının öğrencilerimize olumlu etkilerine vurgu yapıldı.

törenimiz, öğrenci ve sınıf öğrentmenlerimizin geçişi, plaket ve ödül dağıtımı, havai fişek gösterileri ve müzik grubumuzun mini konseri ile devam etti.