Bilgi ve Kültür Yarışmasında İlk Tur Bizim

İzmit ilçesi Liseler arası bilgi ve kültür yarışmasında okulumuz Kocaeli Fen Lisesi grubunda birinci oldu. 14 Mart 2017 Salı günü İzmit İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda saat 14.00´te başlayan yarışmada okulumuz, 25 sorudan 24´üne doğru cevap vererek grup 1´incisi oldu.

14.03.2017 726

Bilgi ve kültür yarışmasında okulumuzun grubunda bulunan Namık Kemal Anadolu Lisesi 2´nci ve Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 3´üncü oldu. Okulumuz önümüzdeki haftalarda İzmit ilçesi grup birincileri ile İzmit finalinde yarışacak.

Bilgi ve kültür yarışmasında okulumuzu Hatice Kübra Aksu, Muhammet Can Alagöz, Özgün Devrim Yılmaz ve Merve Özdemir temsil Ediyor. Yarışmada okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize, öğrencilerimize danışmanlık eden Matematik Öğretmenimiz Ferhat Tunakan Hocamıza, velhasıl öğrencilerimizin yetişmesinde ve başarısında emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okul İdaresi

20170314 141408 Custom20170314 142135 Custom