Karne Dağıtım Töreninde Coşkuyla Hüznü Birlikte Yaşadık

Karne Dağıtım Töreninde Coşkuyla Hüznü Birlikte Yaşadık

2016-2017 Öğretim yılı birinci dönemi, 20 Ocak 2017 Cuma günü okulumuz bahçesinde yapılan karne dağıtım töreni ile sone erdi. Törende neşe ve hüzün birlikte yaşandı. Öğretmen ve öğrencilerimiz; dönemi sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde kapatmanın coşkusunu yaşarken bir yandan da başka okullara tayini çıkan 7 öğretmenimizi uğurlamanın hüznünü yaşadı.

29.01.2017 847

Okulumuz bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Mesut Tekin: “6 yıldır el birliği ile Kocaeli Fen Lisesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğum arkadaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sizlerin çalışkanlığını, samimiyetini, içtenliğini gururla anlatmaya devam edeceğim. Yeni okullarınız ve öğrencileriniz için gerçekten büyük bir kazanç olacaksınız. Sizlerle daha sonra her zaman yine çalışmak isterim. Sevgi ve saygılarımla...” dedi.

Karne dağıtım töreninde büyük bir hüzünle uğurlanan öğretmenlerimize okulumuzda yaptıkları başarılı ve özverileri çalışmaları için plaket ve çiçek takdim edildi. Daha sonra da bütün öğretmenlerimizle birlikte dönem sonu birlik ve beraberlik yemeği yenildi. Yemekte, Kocaeli Fen Lisesinin öğrenci, öğretmen, idareci; yardımcı personel, mezun ve okuldan ayrılan öğretmen ve emeklisiyle büyük bir aile olduğu bir kez daha dile getirildi.

Ayrıca töreninde dönem birincileri olan öğrencilerimize altın hediye edilirken, çeşitli sosyal ve sportif yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimize madalyaları takılıp kupaları verildi. Okulumuz Genç Erkekler Oryantiring A Takımı ve Genç Erkekler Oryantiring B Takımı, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem Karayel yönetiminde büyük bir başarı göstererek il birincisi olurken, Genç Kızlar Oryantiring B Takımı ise il 3’sü oldu. Yine Cemile Büşra Gür adlı öğrencimiz, “10 Aralık İnsan Hakları Günü” konulu kompozisyon yarışmasında ilçe 2’ncisi oldu.

Okulumuzda okumakta olan toplam 509 öğrencimizden 445 öğrencimiz takdir, 60 Öğrencimiz teşekkür belgesi alırken 67 öğrencimiz de onur belgesi aldı. Dönem birincileri ise;

9. Sınıflar: 96,20 puan ortalamasıyla 9/A sınıfından Ezgi Beytaş,

10. Sınıflar: 97,18 puan ortalamasıyla 10/A sınıfından Yaren Eşme,

11. Sınıflar: 97.81 puan ortalamasıyla 11/B sınıfından Aras Güngöre,

12. Sınıflar: 99.22 puan ortalamasıyla 12/C Sınıfından Hatice Kübra Aksu.

6 Şubat 2017 Pazartesi günü görüşmek üzere bütün öğretmen, öğrenci ve personelimize iyi tatiller diyoruz…

                                                                                                                               Yılmaz AKGÜN

                                                                                                                             Müdür Yardımcısı

2k Custom

3k Custom

4k Custom

5k Custom

6k Custom

7k Custom

8k Custom

9k Custom

10k Custom

11k Custom

12k Custom

13k Custom

14k Custom