Semih, 2015-LYS´deki Başarısıyla Yine Gönüllerde Taht Kurdu

13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde yapılan 2015-LYS (Lisans Yerleştirme Sınavları) sonuçları, 30 Haziran 2014 tarihinde saat 17.15’te açıklandı. Farklı puan türlerinde, Kocaeli’den sınava giren öğrenciler arasında Türkiye sıralamasında en iyi dereceleri okulumuz Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri elde etti.

30.06.2015 1173

Okulumuz Kocaeli Fen Lisesinden Semih Yücetepe DİL-3’te Türkiye 54’üncüsü ve Kocaeli 1’ncisi oldu. Diğer puan türlerinde ise Türkiye’de ilk 1.000’e girerek büyük bir başarı elde etti. Semih Yücetepe ,2015 YGS-3´te Türkiye 14´üncüsü, bütün puan türlerinde ise Kocaeli birincisi olmuştu.

İlk 500 ve 1.000’e pek çok öğrencimizin girdiği göz önünde bulundurulursa Kocaeli Fen Lisesinin bu başarısı, okulumuz tarihine altın harflerle yazılacak büyük bir destandır. Önümüzdeki gün ve saatlerde okulumuzdan Türkiye genelinde ilk 500 ve 1.000’e giren bütün öğrencilerimizi geçmiş yıllarda olduğu gibi açıklık ilkemiz gereği ilan edeceğiz.

Kocaeli Fen Lisesi bu sonuçlarla, açıldığı 1991 yılından beri elde ettiği büyük başarılara bir yenisini daha ekleyerek Kocaeli’nin en başarılı okulu olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Kocaeli’nde kendisiyle, Türkiye genelinde ise kendi türündeki başarılı okullarla yarışan okulumuz Kocaeli Fen Lisesi, tüm öğrenci ve personelimizle inanıyoruz ki önümüzdeki yıllarda daha büyük bir başarı tarihi yazacaktır.

Bu başarının elde edilmesinde büyük emeği olan başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere öğrencilerimize, ailelerine, dershane öğretmenlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz…

Okul İdaresi